Privatlivs politik

Privatlivs politik

Birgit Østergaard sørger for at dine personlige data opbevares og behandles korrekt. Vi hverken videregiver eller sælger dine personlige oplysninger til tredjeparter. Alle oplysninger gemmes sikkert og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere.

Det elektroniske betalingssystem i vores webshop er sikkert og krypteret.

Shop systemet bruger cookies til at håndtere indholdet i din kurv. En cookie er simpelthen navnet på en fil, der er gemt på din egen pc. Det er også muligt at spørge systemet om at gemme dine adresseoplysninger til næste besøg i vores butik. Hvis du senere vil slette disse oplysninger, kan dette ske via browserindstillinger. I Internet Explorer, f.eks. Via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb beder vi om navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Disse oplysninger bruges udelukkende til at behandle din ordre. De opgivne oplysninger gemmes elektronisk i krypteret form i 1 år. Købsaftalen opbevares ikke hos os på en sådan måde, at den senere kan anvendes i anden sammenhæng. Derudover registrerer vi en IP-adresse fra alle køb i shoppen. Oplysningerne bruges normalt ikke, men kan bruges i forbindelse med en politiundersøgelse. Alle svigagtige ordrer indberettes til politiet.

På anmodning informerer vi dig gerne om de personlige data, som vi har registreret i systemet. Efter anmodning slettes disse data naturligvis.

  • Som registreret bruger har du ret til at vide, at Birgit Østergaard indsamler og behandler dine personlige data – Se nedenfor vedr. data beskyttelse
  • Du har også ret til at vide, hvordan vi behandler dine data.
  • Hvis vi behandler dine data forkert, har du ret til at ændre dine oplysninger.
  • I det omfang du mener, at vi uretmæssigt er i besiddelse af sådanne data, har du ret til at få slettet dine oplysninger.

Hvis du mener, at vi behandler dine data til markedsføringsformål, og at vi ikke har ret til det, kan du gøre indsigelse, og det er vores pligt at efterkomme din indsigelse.

Du har ret til at anmode om en kopi af dine personlige data i et format, der tillader overførsel til en anden tjenesteudbyder eller leverandør. Vi kan kun overføre personlige data digitalt.

Hvis vi behandler dine data på grundlag af dit samtykke, er du – som registreret bruger – berettiget til at trække dit samtykke til enhver tid.

Hvis du mener, at vi ikke har overholdt Generelle Databeskyttelsesforordningen eller på anden måde har handlet mod forordningen, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet. Se www.datatilsynet.dk for mere information om Datatilsynet.

Data beskyttelse

Vi har vedtaget følgende organisatoriske tekniske mål på vores it-platform med det formål at beskytte dine personlige data.

  • Antivirus på alle it-systemer, der behandler personlige data.
  • Backup af alle it-systemer, der behandler personlige data.
  • Brug af branchespecifikke it-systemer til behandling af aktiviteter.
  • Ikke-oplysningsaftaler med medarbejdere, der skal behandle personoplysninger.

Har du spørgsmål, bedes du kontakte Birgit Østergaard, Kystvejen 65, 3. Tv, 8000 Aarhus C, e-mail: design@birgitoestergaard.dk