Handelsbetingelser

1. Levering

Ordrer leveres med Post Nord til Danmark. Levering foregår på hverdage.

Oplysninger om forsendelsesomkostninger vil være tilgængelige under indkøbsprocessen, inden kassen i webshoppen. Vi sender varen inden for max. 2-5 arbejdsdage efter at have modtaget din betaling på vores konto. Hvis varerne ikke findes på lager, modtager du en besked på mail inden for 24 timer.

Spor din ordre

Når din ordre er afsendt, vil du modtage en e-mail med et sporingsnummer. Ordren kan derefter spores på www.postnord.dk

 

2. Returnering af købte varer

Der er en 14 dages returpolitik for varer, fra den dag de modtages. Hvis du fortryder dit køb hos Birgitoestergaard, skal du returnere produktet i ubrugt stand, i samme mængde som du har modtaget det og i original emballage. Fragt- og returomkostningerne sker på egen regning. Brug venligst en forsikret leverings metode, da Birgit Østergaard ikke accepterer ansvar for varer, der ikke er modtaget, jf. Forbrugeraftaleloven § 20, stk. 4 (i forbrugeraftaleloven). Når varerne er modtaget af os og er blevet godkendt som uden fejl, vil købsprisen minus salgs- og leveringsomkostningerne blive indsat på din konto inden for få dage.

 

Bytte, manglende levering, garanti

Hvis du ønsker at bytte dit produkt eller har modtaget en defekt leverance eller et defekt produkt, bedes du kontakte os på telefon 28450595. Venligst angiv dit web-ID-nummer, når du kontakter os.

Send venligst produktet til følgende adresse:

Birgit Østergaard

Kystvejen 65, 3. tv.

8000 Aarhus C

Danmark

 

Erstatning

Inden for de første to år fra leveringsdatoen for dit produkt tilbyder Birgit Østergaard 2 års garanti, vedrørende håndværk og materielle mangler. Dette dækker ikke defekter eller skader forårsaget direkte eller indirekte af misbrug, dårlig vedligeholdelse, vold eller manipulation. I tilfælde af et defekt produkt tilbyder Birgit Østergaard at reparere, erstatte eller kreditere produktet. Der ydes ikke garanti for lyspærer.

SKADE forårsaget af transport

Ved åbenbar skade anbefaler vi, at du kun accepterer varerne med forbehold eller nægter at modtage det. I begge tilfælde beder vi dig kontakte os på design@birgitoestergaard.dk eller ring 28450595. Indsæt venligst dit web-ID, så din forespørgsel kan behandles hurtigt og effektivt.

 

3. Refundering

I tilfælde af aftalte rabatter, returnerede varer eller forudbetalte varer, annulleret inden afsendelse skal der ske en fuldstændig eller delvis refusion af købsprisen. Refusion sker altid ved tilbageførsel til samme kreditkort, anvendt til de oprindelige køb. Beløbet kan også refunderes ved bankoverførsel, hvis det ønskes. Angiv registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan let sendes via e-mail eller anden traditionel korrespondance.

 

4. Manglende levering

Ved mangler eller manglende leverancer bedes du kontakte os på design@birgitoestergaard.dk eller telefon 28450595. Indsæt venligst dit web-ID, så din forespørgsel kan behandles hurtigt og effektivt.

Birgit Østergaard forbeholder sig ret til helt eller delvis at annullere ordrer. Dette sker normalt på grund af prisfejl, systemfejl eller mistænkt misbrug af betaling.

Birgit Østergaard sætter en ære i at levere korrekte oplysninger på www.birgitpestergaard.dk. Oplysningerne på hjemmesiden kan dog indeholde fejl eller systemfejl. Priserne på www.birgit-oestergaard.com er hverken tilbud eller kontraktpriser. Priser og tilgængelighed kan ændres uden yderligere varsel.

5. Privatlivs politik

Birgit Østergaard bestræber sig for at sikre at dine personlige data opbevares og behandles korrekt. Vi hverken videregiver eller sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjeparter. Alle oplysninger gemmes sikkert og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere.

Det elektroniske betalingssystem i vores webshop er sikkert og krypteret.

Shop systemet bruger cookies til at håndtere indholdet i din kurv. En cookie er simpelthen navnet på en fil, der er gemt på din egen pc. Det er også muligt at spørge systemet om at gemme dine adresseoplysninger til næste besøg i vores butik. Hvis du senere vil slette disse oplysninger, kan dette ske via browserindstillinger. I Internet Explorer, f.eks. Via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb beder vi om navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Disse oplysninger bruges udelukkende til at behandle din ordre. De opgivne oplysninger gemmes elektronisk i krypteret form i 1 år. Købsaftalen opbevares ikke hos os på en sådan måde, at den senere kan anvendes i anden sammenhæng. Derudover registrerer vi en IP-adresse fra alle køb i shoppen. Oplysningerne bruges normalt ikke, men kan bruges i forbindelse med en politiundersøgelse. Alle svigagtige ordrer indberettes til politiet.

På anmodning informerer vi dig gerne om de personlige data, som vi har registreret i systemet. Efter anmodning slettes disse data naturligvis.

Som registreret bruger har du ret til at vide, at Birgit Østergaard indsamler og behandler dine personlige data. Se ovenfor for dine personlige data.

Du har også ret til at vide, hvordan vi behandler dine data.

Hvis vi behandler dine data forkert, har du ret til at rette op på disse oplysninger.

I det omfang du mener, at vi uretmæssigt er i besiddelse af sådanne data, har du ret til at få slettet dine oplysninger.

Hvis du mener, at vi behandler dine data til markedsføringsformål, og at vi ikke har ret til det, kan du gøre indsigelse mod dette, og det er vores pligt at efterkomme din indsigelse.

Du har ret til at anmode om en kopi af dine personlige data i et format, der tillader overførsel til en anden tjenesteudbyder eller leverandør. Vi kan kun overføre personlige data digitalt.

Hvis vi behandler dine data på grundlag af dit samtykke, er du – som registreret bruger – berettiget til at trække dit samtykke til enhver tid.

Hvis du mener, at vi ikke har overholdt Generelle Databeskyttelsesforordningen eller på anden måde har handlet mod forordningen, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet. Se www.datatilsynet.dk for mere information om Datatilsynet.

Data beskyttelse

Vi har vedtaget følgende organisatoriske tekniske mål på vores it-platform med det formål at beskytte dine personlige data.

  • Antivirus på alle it-systemer, der behandler personlige data.
  • Backup af alle it-systemer, der behandler personlige data.
  • Brug af branchespecifikke it-systemer til behandling af aktiviteter.
  • Ikke-oplysningsaftaler med medarbejdere, der skal behandle personoplysninger.

Har du spørgsmål, bedes du kontakte Birgit Østergaard, Kystvejen 65, 3. Tv, 8000 Aarhus C, e-mail: design@birgitoestergaard.dk