Profil

portræt

Birgit Østergaard er et dansk brand med speciale i skulpturel belysning. Vores designs blev skabt som et sideprodukt til Birgits kunstneriske metier i forbindelse med montage af et sejldugsloft. Vi opfatter ikke vores lamper som kunst, men vi mener de er udtryk for fint kunsthåndværk som skal være tilgængeligt for helt almindelige mennesker. Designs fra Birgit Østergaard har en tydelig nordisk reference med inspiration fra is, skyer og vand, der ses som strukturer, når lyset tændes. Strejf af humor og ironi fra Birgits kunst går igen i de lysende skyer, isbjerge, floder og hovedpuder.

Atelier

Birgit arbejder som tekstilkunstner og udstiller internationalt. Hendes omfattende materialekendskab spiller en væsentlig rolle i den løbende produktudvikling. Nye produkter og andre materialer ligger altid på tegnebrættet – alt sammen med det ene formål at kunne tilbyde vores kunder det ypperste indenfor dansk belysning og kunsthåndværk.

Atelier

Vores kunder er designbevidste forbrugere med viden om, hvad de har behov for og ikke overlader den endelige beslutning om, hvordan deres hjem og arbejdsplads skal indrettes til mediernes strøm af produkter de ikke kan leve uden.

Kontor

Webshoppen er etableret for at give vores kunder den bedst mulige service gennem en direkte kontakt. Vi ved alt om de produkter, vi har designet og kan derfor tilbyde den bedste service og vejledning. Internet shopping er et spørgsmål om tillid, og vores vision er at etablere personlige relationer til vore kunde og dermed sætte et ansigt på vores belysningsdesign og på historien bag produkterne.

Alle lamper produceres af Birgit i hendes atelier i den historiske bygning Mejlborg i hjertet af Aarhus. Alt laves i hånden – fra udskæring, syning og samling til pakning og forsendelse til kunderne. Lamperne er CE-mærkede og leveres som færdig-samlede produkter, klar til at oplyse deres nye omgivelser.