Artist’s statement

Jeg begyndte at lave mit eget papir i 1980 efter et legatophold i San Cataldo, Italien, hvor jeg lavede papir på et lokalt værksted.

I de følgende år etablerede jeg et professionelt papirværksted og begyndte en personlige rejse ind i en gammel kommunikations tradition, der krydser historiske og religiøse grænser.

Opdagelsen af de endeløse muligheder i et almindeligt ark af håndlavet papir ændrede mit kunstneriske udtryk sig i retning af tredimensionale genstande som bøger, skulpturer og billedkunst.

Jeg har tusindvis af papirprøver produceret af planter fra tang til hestegødning og bruger dem som det primære materiale i min kunst Efter lukning af mit papirværksted i 2010 fortsatte jeg mine studier af mulighederne for at integrere papir med andre elementer og udviklede en kunstnerisk praksis med at bruge hightech elementer som lysdioder.

Jeg blev – og er stadig forbløffet over de rige muligheder, der gives gennem det håndlavede papir og min kunstneriske praksis er dybt forankret i dette smukke medie.