Væglampe B4 – Lysende hovedpude

kr. 2.025,00

Væglampe med kontakt på ledningen

Den lysende vægskulptur fra Birgit Østergaard giver blødt diffuseret lys over sengemiljøet eller ved en læsestol. B4 væglampe er syet af sejldug og lukkes med en lynlås i bunden.  Lampen leveres fuldt samlet forsynet med et monteringsbeslag bag på lampen og en gennemsigtig ledning med tænd / sluk-kontakt. Et tilhørende vægbeslag er inkluderet til montering med 2 skruer i en passende højde

Lysende hovedpude

B4 væglampe lyser op over sengen i en gentagelse af det bløde sengemiljø. En praktisk tænd/sluk kontakt er monteret på ledningen.

Væglampe B4 er syet af sejldug og monteret med industrielle detaljer

Sejldugslampe B4 leveres med rustfrit stålbeslag fastmonteret på lampens bagside. Det medfølgende vægbeslag skrues fast i væggen med 2 skruer. En intern aluminiumsplade samler fatning, ophængs beslag og metalafskærmning og forhindrer sejldugsskærmen i kontakt med pæren. En medfølgende skyggepose modvirker skyggedannelse.

Et design med mange udtryk

B4 væglampe fra Birgit Østergaard kan styles i det uendelige. En kombination af luft inde i skærmen og kraftig sejldug fastholder den senest valgte form.

Fragtfri levering til nærmeste pakkeshop
 
FAQ

MÅL: H: 56 cm; B: 56 cm; D: 15-25 cm. Ledningslængde: 220 cm. Fra ledningskontakt til stik: 115 cm.

MATERIALER: Sejldug, lynlås, ledning med tænd/sluk kontakt, rustfrit stål, aluminium, metalafskærmning.

LYSKILDE: Kompatibel med pærer i energiklasse A++ -, E27 max 40W. En LED lyskilde 806 lumen, 2700K anbefales.

DÆMPNING: Kan dæmpes hvis lampen udstyres med en dæmpbar pære samt en passende kontakt på væg eller ledning. Alternativt kan klar ledning med indbygget dæmpningsfunktion tilvælges under tilbehør.

 

VEDLIGEHOLDELSE: Rengøres ved støvsugning med blød børste eller aftørring med vand & sæbe. Genstridige pletter fjernes forsigtigt med neglebørste og sæbe.

 

Kategori: